Atelierul de montaj, locul unde se asamblează ochelarii TĂI!

montaj

Atelierul de montaj, locul unde se asamblează ochelarii TĂI!

Montajul este partea care nu se vede, dar care are un impact major pentru aspectul, corectitudinea și rigoarea cu care sunt executați ochelarii.

Fără un laborator de montaj lentile ochelari bine pus la punct, ne-ar fi greu să ne asumăm garanția pentru calitatea ochelarilor eliberați.

În urma consultului complex și recomandarea tipului de corecție de către optometriști, consultanții de vânzări oferă consiliere în alegerea ramelor, lentilelor și determinarea parametrilor tehnici, iar ciclul este încheiat de opticieni prin montaj lentile ochelari, cu meticulozitate și îndemânare.

În laborator îmbinăm pasiunea pentru profesie a opticienilor, experiența dobândită de ei în ani de muncă și tehnica de vârf a aparaturii de montaj lentile ochelari. În cazul acesteia, recomand să fie mereu de ultimă generație, astfel încât să ofere atât precizie, cât și fiabilitate.

Etapa de montare a lentilelor de ochelari este importantă deorece se ține cont atât de încadrarea lentilelor în ramă, cât și de parametrii individuali ai fiecărui purtător. Indiferent dacă vorbim despre ochelari cu lentile monofocale sau ochelari cu lentile progresive, nu trebuie făcut rabat de la niciun parametru, pornind de la prescripție, rama aleasă și ajungând la particularitățile fiecărui individ. În cazul lentilelor individualizate sunt măsurate detaliile ce țin de fizionomia purtătorului și de parametrii ramelor.

Aparatura de montaj ce prelucrează lentilele de ochelari dotată cu sisteme de centare tridimensională (3D) permite atât simularea grosimii, cât și potrivirea dintre ramă și lentile. Folosirea acestora vor determina precizia și corectitudinea vizuală, dar și estetica.

Toate acestea îi sunt necesare opticianului pentru un montaj de excepție, pentru a livra perechea de ochelari perfectă, care îi va oferi pacientului vedere impecabilă, fără compromisuri.

Este nevoie de muncă în echipă pentru ca fiecare pereche de ochelari să includă un montaj conform cu standardele noastre de calitate și să satisfacă cele mai exigente așteptări ale pacienților. Rezultatul muncii bine făcute vine în beneficiul pacienților prin asigurarea confortului pentru vederea lor.

Gyuri Bodi
Vezi cu mine