Lentile progresive

Lentile progresive

Lentile progresive – soluţia perfectă pentru persoanele dinamice

Fiecare persoană care depăşeşte vârstă de 40 de ani, începe să fie dependentă în majoritatea timpului de folosirea ochelarilor pentru aproape.
Disconfortul acestui fenomen se manifestă atunci când pacientul este deja purtător de ochelari pentru distanţă, iar activităţi uzuale, precum şofatul, privitul la televizor, cumpărăturile sau cititul unui prospect de medicamente devin dificile pentru că necesită alternarea celor două perechi de ochelari.

Care este soluţia propusă de mine?

Lentile progresive! Pentru că acești noi ochelari nu vă limitează libertatea de mișcare şi vă vor ajută să aveţi o vedere fără compromisuri. Și când priviţi la televizor, și când lucraţi la calculator, și când citiţi.

Ochelarii cu lentile progresive vă oferă o vedere impecabilă la distanţă, la aproape, dar şi la zona intermediară, acest lucru datorându-se unei succesiuni de dioptrii în plan vertical asemenea unui degrade de culori.
Există însă o multitudine de tipuri de lentile progresive, potrivite pentru fiecare pacient în parte, în funcţie de buget şi aşteptări, iar optometristul vă va îndruma către alegerea corectă.

Tehnologia şi inovaţiile din domeniu au adus astăzi fabricarea lentilelor la cel mai înalt nivel. Dacă în trecut lentilele erau fabricate în serie şi fiecare purtător trebuia să se adapteze la acelaşi tip de lentilă, astăzi lentilele sunt construite în funcţie de particularităţile purtătorului.

Cum alegem lentile progresive potrivite pentru dumneavoastră?

Atât optometriştii, cât şi consultanţii de vânzări vă vor recomanda produse corelate cu activităţile şi stilul dumneavoastră de viaţă. Vă punem la dispoziție un portofoliu larg de lentile progresive. Veți avea posibilitatea de a alege de la variantele clasice, până la cele individualizate. Opțiunea finală va fi stabilită în funcţie de bugetul şi aşteptările dumneavoastră.

Pentru a vă adapta cu noile lentile progresive, folosim aparatură de ultima generaţie. Știm că adaptarea este influenţată de meticulozitatea dumneavoastră, dar şi parcurgerea atentă din partea noastră a tuturor parametrilor tehnici și de utilizarea tehnologilor moderne de centrare și montare 3D.