Vedere fără compromisuri cu lentilele progresive

Lentilele Progresive

Lentilele progresive pot deveni o opțiune avantajoasă atunci când ați depășit vârsta de 40 de ani, și începeți să simțiți discomfort la citit, și mai ales în cazul în care sunteți deja purtător de ochelari, dar pentru distanță.

Astfel, în mod teoretic ați avea nevoie de cel puțin două perechi de ochelari, cu dioptrii diferite, pentru a vă ajuta la activitățile de zi cu zi, sau puteți opta fie pentru ochelari cu lentilă bifocală, sau progresivă, și în acest caz veți avea o singură pereche de ochelari.

Vă recomand lentilele progresive. De ce? Pentru că pentru a le obține, se folosesc cele mai noi tehnologii în domeniu, și pentru că sunt o alternativă fiabilă și estetică.

Lentilele progresive vă oferă o vedere clară pentru vederea de aproape, distantă, și la zona intermediară, datorită dispunerii dioptriilor, și astfel toate problemele dvs. de vedere vor fi rezolvate în mod discret cu o singură pereche de ochelari. Si nu numai problemele de vedere vă vor fi rezolvate. Aceste lentile pot fi fabricate având diferite tratamente antireflex, de durificare, fotosensibil, cu protecție pentru lumina albastră, cu protecție UV, și pot fi chiar și colorate și cu polarizare.

În ceea ce privește tipul de ramă, lentilele pot fi montate în aproape orice ramă, dar care să acopere minumul necesar fiecărei zone a lentilei.

Pe scurt, o pereche de ochelari care să vă completeze.

Lentilele progresive sunt în atenția producătorilor, investindu-se mereu în tehnologia fabricării acestora, pentru a crește confortul vizual și ușurința de adaptare a fiecărui purtător.

În cazul în care veți deveni un proaspăt purtător de lentile progresive, este posibil să fie nevoie de o mică perioadă de adaptare. Însă optometristul dvs. vă va explica îndeaproape pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a vă bucura de beneficiile acestor lentile.

Ochelarii cu lentile progresive nu vă constrâng libertatea de vedere, şi vă vor ajută să aveţi o vedere fără compromisuri chiar dacă priviţi la televizor, lucraţi la calculator sau citiţi. Totodată, adaptarea cu lentilele progresive este influenţată de meticulozitatea şi parcurgerea tuturor paşilor care implică  parametrii tehnici.

Aparatura de ultima generaţie de care dispunem, ne ajută la comandarea şi montarea lentilelor progresive pentru a exclude orice eroare umană folosind doar sistemele inovatoare de centrare şi montare 3D.