Ce ne dorim cu adevărat de la ochelari?

ochelari

Ce ne dorim cu adevărat de la ochelari?

Toți ne dorim să vedem cât mai bine.
Mulți avem nevoie de ochelari.
O mare parte am prefera să investim mai mult pentru vederea pe care ne-o dorim.

Ochelarii sunt esențiali pentru corectarea vederii, dar în mod special, lentilele sunt cele care fac diferența.
Lentilele convenționale de ochelari au în continuare limitări, anume se pot observa în continuare distorsiuni ale imaginilor. Acest tip de aberații cauzează de cele mai multe ori vedere neclară, în special în condiții de iluminare slabă, chiar dacă prescripția este una actualizată. Purtătorii au experimentat anumite neajunsuri cum ar fi distorsiuni ale vederii, iritații oculare, oboseală sau dureri de cap.

Ca purtători de ochelari, nu trebuie să ne mulțumim cu lentile convenționale din moment ce putem beneficia de un design modern care să satisfacă și care se adresează în mod individual nevoilor noastre, oferind o vedere optimă, foarte clară.

Lentilele personalizate de ultimă generație, sunt construite în sinergie perfectă cu specificațiile exacte ale amprentei ochiului pacientului și utilizează tehnologia de fabricație digitală de ultimă generație, care elimină aberațiile care sunt specifice lentilelor convenționale.

Despre noua tehnologie:
Mult mai mult decât simple lentile pentru ochelari, lentilele fabricate în acest mod promit pacienților o vedere precisă, oferind claritate excelentă în condiții variabile de iluminare și un contrast îmbunătățit.

Totul începe cu o consultație exactă și detaliată, diferită de cele obișnuite. Prima dată se măsoară parametrii oculari cu un aparat numit iProfiler. Acesta determină nevoile optice și vizuale individuale ale pacientului, prin evaluarea a mai mult de 1500 de puncte de referință pentru fiecare ochi. Se analizează de asemenea răspunsul pupilei pacientului la diferite condiții de iluminare. Cu lentilele personalizate croite pe aceste măsurători, și care se corelează cu rama aleasă și fizionomia unică a purtătorului va oferi cea mai bună vedere posibilă.

Ce oferă ochelarii cu lentile personalizate?
O mulțime de avantaje!
În primul rând, cu lentilele personalizate pacienții beneficiază de vedere îmbunătățită, în special noaptea și în condiții de iluminare slabă, iar halourile și strălucirile deranjante ale surselor de iluminare sunt semnificativ reduse.
Pe marginea lentilei se reduc aproape de tot distorsiunile și aberațiile.
Ochiul este perceput la dimensiunea reală ( nu pare micșorat sau mărit din cauza puterii dioptriilor)
Benefeciează de cele mai bune tratamente de suprafață incluse din fabricație.
Un alt efect pozitiv al purtării acestor lentile este abilitatea de a vedea culorile mai vii, datorită contrastului îmbunătățit pe care îl oferă.

Gyuri Bodi
Vezi cu mine